För idrottaren som vill se en snabb förbättring i sin prestation

Och ha roligare under tiden

Är du en idrottare som vill kunna få ut mer av din prestation, uppleva större glädje och samtidigt öka din utvecklingstakt – Utan att behöva spendera ännu mer tid på planen eller gymmet. Om du läser vidare och agerar på detta så kommer du kunna göra just det. 

I Flow Academy har vi fokuserat på att allt du lär dig, upptäcker och utvecklar, sker via handling. Helt enkelt ett praktiskt program som ser till att förändringar sker så snabbt som möjligt. Byggt på samma principer som jag använder när jag jobbar med världens främsta idrottare.

Låter detta som du?

några av sakerna som idrottare kommer för att få hjälp med

Du presterar bättre på träning än tävling

En av de vanligaste sakerna som idrottare kämpar med är oförmågan att prestera på samma nivå under tävling som du gör under träning, eller bara gör det på skoj.

Du hade varit så mycket bättre om du...

inte blev så nervös, tappade humöret, blev frustrerad, osäker, slutade övertänka, vara rädd för vad andra ska tycka, och så vidare..

Du känner att din utveckling stannat av

Du utvecklas inte som förut, i den takt du är van vid eller hur mycket du skulle vilja. Kanske känner du dig även fast?

Tar inte för dig på tävling

För mycket fokus på resultaten och hur din prestation kommer bli, vilket får dig att övertänka och även överanalysera varenda sak du gör.

Du är för hård mot dig själv

Misstag, föräntningar, sämre prestationer och förluster gör att du blir väldigt besviken, tappar motivation och kanske till och med nedstämd.

Du vill ta reda på hur långt du kan komma

Men du vet inte hur du ska ta dig dit på egen hand, och du vill ha hjälp med någon som kan hjälpa dig göra resan både roligare och snabbare.

Enkla, praktiska, och bevisade strategier

Efter kursen kommer du upptäcka

Hur du ska prestera på topp

och ha roligare under tiden. Med högre lägsta- och högstanivå, samt jämnare prestation på tävlingar.

Hur du bygger självkänsla

Självkänslan är grunden för en trygg individ, men också nödvändigt för att kunna prestera på topp. Med en stark självkänsla vågar du ta risker för att kunna lyckas, men du kan även stå stabilt i både upp och nedgång.

Världens mest effektiva övningar

Som förbereder dig på bästa sätt så du är redo för att prestera.

ett otroligt enkelt sätt att träna mentalt

Som inte tar mer än fem minuter åt gången att genomföra. Alltså inga långtråkiga rutiner som du tröttnar på efter en vecka.

hur du ändrar tankar och beteenden

Med ett effektivt system och förståelse för hur hjärnan fungerar kan du uppnå förändringar som du tidigare inte haft möjlighet till.

hur du förändrar ditt inre prat

Men även hur du ska hantera din inre kritiker så du kan ha roligare, bli gladare och mer positiv.

bli medveten om dina övertygelser

Som hindrar dig från att nå alla dina mål, och vad du behöver göra istället.

hur du planerar dina mål och vägen dit

Lär dig metoden som hjälper dig skapa en inspirerande vision på lång sikt och en glädjefylld strategi över hur du tar dig dit, för att sen se hur du varje säsong tar dig ett steg närmre dina drömmar.

Detta är vad du får i

Flow academy

En tydligt och enkelt system. Utan skitsnack, flum eller teorier som inte funkar i verkligheten. Flow Academy är skapat för att vara så enkelt som möjligt att förstå, genomföra och få snabba resultat från.  

Flow Academy är speciellt riktat till idrottaren som vill börja med mental träning och bygger på Tommys metod The Flow Mindset, som han använder när han coachar elitidrottare.

Ett enkelt system för mental träning

Det handlar alltså INTE om att ha 58 olika övningar och steg som kräver all din energi för att fungera.

lagom långa videos

Så vi kan hålla ditt fokus och din motivation på topp.

Privat grupp

Där du kan ställa frågor kring materialet, din process och situationer du ställs inför.

verktyg för de flesta situationerna

För mycket fokus på resultaten och hur din prestation kommer bli, vilket får dig att övertänka och även överanalysera varenda sak du gör.

färdiga träningsrutiner

Som du kan göra var som helst och när som helst. Det bästa är att du aldrig gör mer än fem minuter åt gången.

App som ger dig tillgång var du än är

Ta med dig Flow Academy vart du än går.

Vad säger de som gått kursen?

Flow academy

Hej! Mitt namn är Tommy

Mitt liv har mer eller mindre alltid handlat om hur man får tillgång till sitt potential, uppfyller stora mål, drömmar och framför allt samtidigt kan vara glad och lycklig på vägen dit.

Den passionenen väcktes till liv i mitten av mina tonår, och vid 19 års ålder fick jag mitt första jobb – personlig utveckling med individer och grupper. Jag är nog en av de få som kom in på denna banan väldigt tidigt i livet och att hjälpa människor växa har jag gjort under hela mitt arbetsliv. När jag tittar tillbaka nästan 20 år senare, har många coola saker hänt.

Som coach har jag tagit några av de främsta utbildningarna i världen, ihop med certifieringarna som kommer med dem. Jag har även 3 års studier inom idrottsvetenskap på Malmö Universitet bakom mig.

Jag har skapat en alldeles egen metod som använts av världsmästare, europeiska mästare och historiska rekordhållare inom flertalet olika idrotter. Jag har coachat miljonärer, entreprenörer och ledare inom många olika områden.

Dessutom har jag blivit anlitad av många olika globala och nationella organisationer inom industrier så som finans-, non-profit-, mobilspel-, datorspel-, idrott-, musikindustrin och mer.

En stor del av den framgång jag hjälpt andra skapa är för att jag inte gör saker likadant som alla andra. Jag tror att om vi gör precis som alla andra så får vi samma tråkiga resultat. Jag har funnit att när saker görs annorlunda – kan det inte bara leda till större och bättre resultat, det blir även förändringar som håller långsiktigt.

Välj det som passar dig bäst

prova på kostnadsfritt!

Flexibelt

Gå med i Flow Academy och betala varje månad. Avsluta precis när du vill.

Prova på i 7 dagar, därefter

499 kr/månad

Premium

Gå med i Flow Academy med fri tillgång under ett helt år.

Prova på i 7 dagar, därefter

4.750 kr/år

Lifetime

Gå med i Flow Academy med full tillgång till allt, för alltid.

Prova på i 7 dagar, därefter

11.995 kr

Vad som väntar på dig inuti

Flow academy

Upplägget och modulerna i Flow Mastery är designade för att kunna ge dig konkret förändring på så kort tid som möjligt inom din idrott. Vi har skalat bort så mycket som möjligt runt om kring, på så sätt gör vi det så enkelt som möjligt för dig att komma igång och hålla dig igång.

Genom modulerna kommer du bli vägledd genom allt du behöver för att börja applicera the Flow Mindset i din idrott för att maximera din prestation, utveckling och nå dina mål. Du har tillgång till allt via nätet, oavsett om du är hemma, borta eller på språng. Du har livstids tillgång till allt material, så du kan välja att gå igenom programmet så snabbt som möjligt, eller i din egen takt. Du gör alltså det som passar dig bäst.

Du kommer även kunna connecta med andra drivna idrottare runt om i världen som kommit olika långt inom sin idrott och Flow Mindset process. Ställ frågor, få feedback och inspiration i den privata gruppen som finns på samma plattform som kursen. Ladda även ner appen Flow Academy som finns för både iOS/android. 

”Efter bara några månader med Tommys metoder har jag gått från ett snitt på 0,6 till 2 poäng per match. Jag har fått en fast plats i J18 laget och även blivit kallad till landslagsuttagning. Nu tar jag för mig på isen, min nervositet har minskat jättemycket, jag är lugn, vågar ta risker och har fått tillbaka glädjen i spelet!”

Linus Brodin Schrott

Elitsatsande hockeyspelare

Modul 1

Introduktion till Mental träning

Innan du kör igång med modulerna i Flow Academy kommer vi förbereda dig på hur du ska göra och tänka för att få ut så mycket som möjligt av programmet. Ditt perspektiv eller förhållningssätt är grundläggaren för din framgång i Flow Academy. Under introduktionen visar jag dig:

 • Hur du använder plattformen för att få ut så mycket som möjligt från Flow Academy.
 • Min bakgrund, story och hur The Flow Mindset förändrat mitt liv.
 • Introduktion till vad The Flow Mindset är.
 • Grundläggande målsättningsprocess.
 • En basövning som där vi börjar stärka din självkänsla och dina tankemönster för att lägga grunden till att du ska kunna bli ostoppbar inom din idrott och resten av livet.

Modul 2

Hjärnan & Förändring

En av de viktigaste sakerna du behöver ha kunskap om är hur förändring faktiskt sker. Om du ska kunna ha uthålligheten att fortsätta träna när det blir jobbigt behöver du veta varför du ska göra sakerna som du lär dig.

Du behöver förstå vad som händer i hjärnan och i kroppen när du utför de olika momenten som finns i The Flow Mindset och därför gör vi detta tidigt i Flow Academy.

Under modul 2 går vi igenom:

 • Hjärnans roll i förändring.
 • Ramverket som The Flow Mindset bygger på.
 • De 3 grundmusklerna i mental träning.
 • Kritikern – Din primära sabotör.

Efter denna modulen har/kan du:

Hur hjärnan funkar

Du lär dig hur hjärnan fungerar och vad som krävs för att ändra dina tanke- och beteendemönster från något som måste ske medvetetet, ända till automation.

Vårt ramverk

The Flow Mindset är simpelt och här får du lära dig de 3 steg som allt vi gör i programmet bygger på, samt de 3 grundmusklerna i hjärnan som vi vill träna upp.

din primära sabotör

Du blir introducerad till din primära sabotör - Kritikern. Du kommer första vad som driver den och hur vi jobbar för att minska sabotörens inflytande på dig.

Modul 3

The 5 min flow (del 1)

Denna modulen handlar om att ge dig de bästa förutsättningarna för att kunna prestera på topp dag efter dag.

Om du kämpar med att kunna prestera när det gäller så är detta en viktig modul för dig. Vi har jobbat med alla möjliga idrotter där idrottare säger att de presterar väldigt olika på tävling och träning. Att de har höga högstanivåer och låga lägstanivåer.

De som lär sig att applicera det vi går igenom i denna modulen ser inte bara sin prestation bli jämnare, utan också ökas markant!

Under denna modulen visar jag dig:

 • Hur du använder din andning för att uppnå större nivå av lugn.
 • Varför de allra flesta gör prestation för svårt och komplicerat, och hur du ska göra istället.
 • Djupdykning i Process Statement – Din bästa vän när du behöver prestera.

Efter denna modulen har/kan du:

Centrerande andetag

Bli en mästare på att öka sannolikheten så du kan uppnå riktiga resultat varje gång du utövar din idrott.

Process Statement

Lär dig vad du ska fokusera på och hur du håller kvar ditt fokus på rätt saker för att både komma in i flow och kunna prestera.

Maxa din prestation

Bli medveten om distraktioner och vad du ska göra för att hålla dem till ett minimum.

Modul 4

The 5 min flow (del 2)

Detta är en fortsättning på modul 3 där vi fortsätter jobba på de verktyg som 5 min flow består av. Denna modul handlar om att lära dig ytterligare 2 otroligt viktiga saker som kommer göra skillnad för din prestation. 

Där förra modulen fokuserar på vad du ska göra för att kunna prestera så kommer denna modulen fokusera på vem du behöver vara när du ska prestera på topp.

Här får du också lära dig hur du ska visualisera på ett konkret sätt som garanterat kommer förändra ditt sätt att se på visualiseringar till det bättre! 

 • Du kommer lära dig ett verktyg som är nödvändigt för att vara i ditt optimala tillstånd under tävling.
 • Hur du visualiserar på ett konkret sätt som ökar din prestation och utveckling. 
 • Fokusövningar som hjälper dig stärka din mentala styrka och förmåga att styra ditt fokus.

Efter denna modulen uppnår du:

Identity Statement

Första steget till förändring är att skapa medvetenhet om det som hindrar dig. Därefter kan du göra något åt det.

Visualiseringar

Förstå grunden till vad som skapar ditt motstånd och hur ett förändrat perspektiv kan minska, och ibland även ta bort motståndet.

Fokusövningar

Lär dig den sanna innebörden av självkänsla och hur du steg för steg bygger upp den.

Modul 5

Målsättning

En stor skillnad mellan idrottare som rör sig framåt och de som inte gör det är många gånger att de varken har tydliga mål eller en inspirerande och glädjefylld väg dit. 

Det första vi ska göra är att tydliggöra vad du vill och även hur du ska ta dig dit. Detta kommer vara din ”karta” som du kommer tillbaka till när du behöver se helheten, få klarhet och hitta motivationen.

I denna modulen visar jag dig: 

 • Hur motivation faktiskt fungerar och hur du kan generera mer motivation för dig själv.
 • Varför de flesta sätter jobbar helt fel med sina mål, vilket leder till minskad glädje, motivation och till slut – misslyckande.
 • Hur du tydliggör dina långsiktiga mål, vilka resultat du vill uppnå kommande säsong och hur du ska göra för att maximera sannolikheten till att uppnå dem. 
 • Vilken roll din självkänsla, glädje och utveckling spelar för att du ska kunna prestera på topp.

Efter denna modulen har/kan du:

En tydlig plan

Skapa en tydlig plan som du kan jobba med säsong efter säsong och som både hjälper dig hålla fokus och fira dina framgångar.

Öka Glädje & Utveckling

Använd min formel för att hålla balansen mellan prestation, lärande och glädje så du inte tappar bort dig själv på vägen.

förstå motivation

Hur motivation fungerar och hur du skyddar dig från att tappa motivationen och känna dig vilsen i din resa framåt.

Modul 6

Övertygelser

Detta är en modul där du påbörjar vägen till ett annat perspektiv på händelser och situationer. Du får lära dig om de hindrande övertygelserna och strategierna som används för att försöka uppfylla dem. Du blir även introducerad till första nivån i The Flow Mindset så vi kan påbörja arbetet mot din riktiga transformation.

 • Vi synliggör de 4 falska strategierna som du använder för att skapa framgång. 
 • Vad som krävs för att kunna slå sig loss från det tankesätt som håller tillbaka dig.
 • Du lär dig om de 4 hindrande övertygelserna som är kopplade till dina strategier.
 • Vi går även igenom första nivån av Flow Mindset metoden

Efter denna modulen har/kan du:

Hindrande övertygelser

Kunskap om dina hindrande övertygelser och varför de inte är effektiva för att uppnå de saker du vill ha på kort och lång sikt.

Förändra ditt mindset

Du kommer veta varför det inte går att få äkta framgång med samma övertygelser som du har nu, och hur du börjar förändringen.

Förstå Flow mindset

Börja se hur The Flow Mindset fungerar i sin helhet och påbörja resan som i längden leder dig från ett Resistance Mindset till ett Flow Mindset.

Modul 7

Sabotörerna

Här tar vi en djupare titt på sabotörerna. Vi går igenom deras ursprung, och hur de fungerar för att du ska kunna första hur du kan försvaga dem. Du får även en genomgång av de vanligaste medhjälparsabotörerna, vad som driver dem och hur du motverkar deras påverkan på dig. Här går vi även över hur du börjar lära dig att möta sabotörerna med flow, snarare än motstånd.

 • Vi tar en djupare titt på din primära sabotör. 
 • Hur du jobbar för att försvaga dina sabotörer utifrån The Flow Mindset.
 • Genomgång av de vanligaste sabotörerna utöver Kritikern.

Efter denna modulen har/kan du:

Sabotörernas bakgrund

Lär dig mer om vart sabotörerna kommer ifrån och hur de fungerar för att kunna ha större förståelse för deras funktion.

Motstånd till flow

Hur du skapar ett förhållningssätt med dina sabotörer som inte skapar större motstånd, utan hjälper dig acceptera och möta dem med flow.

Medhjälparsabotörerna

Du får en överblick över de vanligaste medhjälparsabotörerna som vi dras med. Samtidigt som du får lära dig deras drivkrafter och vad du ska göra istället.

Modul 8

Din Inre Ledare

Detta är en modul som introducerar nästa nivå av Flow Mindset modellen. Att lära dig koppla på din inre ledare för att motverka sabotörerna, samtidigt som du blir lugnare och mer av den person du vill vara. Din inre ledare är den inre rösten som du ofta hör i bakgrunden, men som snabbt blir överröstad av dina sabotörer, ditt tvivel och dina rädslor. Din inre ledare spelar en viktig roll i alla utmaningar du möter. Vi kommer gå igenom:

 • Din inre ledare, vad den är för något, hur den funkar och varför den är så viktig.
 • Hur din inre ledare fungerar från ett neurologiskt perspektiv.
 • Hur din inre ledare kan hjälpa dig skapa större fokus och närvaro. 
 • Olika sätt och övningar som du kan använda för att aktivera de delar av hjärnan som stärker hjärnan.
 • Hur du använder din inre ledare för att öka ditt lärande och utveckling.

Efter denna modulen har/kan du:

Inre ledare

Du lär dig om din inre ledare, motpolen till dina sabotörer och hur den passar in i The Flow Mindset och dess roll i att skapa ditt nya mindset.

5 egenskaper

I din inre ledare som visat sig stimulera produktionen av dopamin. Andra nivån av Flow Mindset modellen och hur du använder den.

tre gåvor

En fantastisk övning som hjälper dig hantera situationer och händelser snabbare och mer konstruktivt genom att koppla in kraften hos din inre ledare.

Modul 9

The flow mindset modellen

Denna modul skiljer sig från de andra på det sättet att den handlar mer om helheten snarare än detaljerna. Här pratar vi om hur du använder det du lärt dig som en helhet för att kunna se och förstå den större bilden, men även det som gör att The Flow Mindset är annorlunda från allt annat. 

Vi kommer att gå igenom:

 • Översikt på Flow Mindset modellen och hur allt hör ihop.
 • Genomgång av hur du jobbar The Flow Mindset från början till slut. 
 • Hur du använder The Flow Mindset i praktiken. 

Efter denna modulen har/kan du:

Den enda metoden du behöver

Lär dig den enda metoden du behöver som du kan använda oavsett vilka utmaningar du stöter på.

The Flow Mindset

Få en helhetsbild över The Flow Mindset och hur allt hänger ihop så du kan använda den för att skapa otroliga resultat i alla delar av ditt liv.

TFM i Praktiken

Hur The Flow Mindset funkar i praktiken så du kan använda den i alla delar, situationer och utmaningar du möter i livet.

Modul 10

Värderingar

Detta är en modul som lägger till det lilla extra till ditt mindset. Att få kontakt med sina värderingar i med och motgång kan göra stor skillnad för din upplevelse. Föreställ dig att du i både med och motgång har förmågan att lära dig, ha kul och njuta av att bli utmanad, vad skulle bli möjligt för dig då? Vi kommer gå igenom:

 • Hur du tar fram dina grundläggande värderingar och vad de betyder för dig.
 • Vad en värdering är och hur vi definierar dem.
 • Hur du kan använda dina värderingar i vardagen, för att driva framåt och i din målsättningsprocess.

Efter denna modulen har du:

Grundläggande koll

Du förstår vad en värderingar är och hur vi definierar värderingar. Du vet också varför de är viktiga i livet/idrotten.

Dina värderingar

Du har fått reflektera och gå djupare inom dig själv för att synliggöra dina viktigaste värderingar, samt definierat hur stor närvaro de har i ditt liv idag.

värderingar i praktiken

Du vet hur du kan använda dina värderingar till din fördel inom olika delar av livet. Så som målsättning, motivation och för att maxa din utveckling.

Ifall jag missat något

Vanliga frågor

Nedan finns några av de vanligaste frågorna som vi får. Om du har en fråga som vi har missat är du välkommen att göra av dig till oss – antingen via epost eller genom chatten i hörnan. 

Flow Academy är gjort för att vara enkelt att förstå och bör inte vara några problem för ungdomar från 13 år och uppåt. Med det sagt så kan Flow Academy med fördel vara något som en förälder också hjälper till med ifall det gäller en väldigt ung idrottare.

Vi rekommenderar att du börjar med mental träning så fort som möjligt. Oavsett om du är mitt i säsongen eller precis avslutat en säsong så vill du få så stora fördelar som möjligt. Om du inte tävlar just nu är det ett jättebra tillfälle att få försprång inför nästa säsong.

Absolut. Även om många som börjar med mental träning gör det för att de upplever att de har utmaningar som de inte löser själv, så är mental träning minst lika viktigt som vanlig träning. Det handlar alltså lika mycket om att finslipa sin prestation som det handlar om att hantera sina utmaningar.

Så länge som ditt valda medlemsskap gäller.

Precis så mycket som du vill. Du lär dig i din egen takt. Vi rekommenderar dock att du repeterar kursen då och då för att fräscha upp kunskapen.

Du kan ställa hur många frågor du vill kring materialet och situationer du ställs inför i den privata gruppen som ingår i Flow Academy.

Om du för någon anledning inte är nöjd eller tycker att Flow Academy inte var bra så får du 100% av dina pengar tillbaka. Vi slänger dessutom med 100:- extra och bjuder på en falafelrulle. Detta är vad vi kallar vår falafelförsäkring.

Tommy jobbar endast individuellt med en handfull idrottare per år. Majoriteten av dessa är etablerade idrottare på professionell nivå. 

Om du är intresserad av ytterligare stöd så finns möjligheten att jobba individuellt med en av Tommys coacher, eller ansöka om att gå med i Flow Mastery programmet.

Du kan betala med kort via Stripe eller Klarna.

”WOW! Detta har förändrat mitt liv. Att ha gått från en person med allmänt låg självkänsla och mycket ångest, till en självsäker kille som vet att han klarar allt. För att enkelt bara summera så har detta varit det bästa jag har gjort i mitt liv än så länge och kan STARKT rekommendera att gå till honom.”

Isak Andersson

Elite Basketball Player

Välj det som passar dig bäst

prova på kostnadsfritt!

Flexibelt

Gå med i Flow Academy och betala varje månad. Avsluta precis när du vill.

Prova på i 7 dagar, därefter

499 kr/månad

Premium

Gå med i Flow Academy med fri tillgång under ett helt år.

Prova på i 7 dagar, därefter

4.750 kr/år

Lifetime

Gå med i Flow Academy med full tillgång till allt, för alltid.

Prova på i 7 dagar, därefter

11.995 kr

Har du några frågor eller funderingar?

Använd chatten i hörnan eller kontakta oss här

Bläddra till toppen

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!