Inspirera publiken

Boka föreläsning med Tommy

Skaparen av The Flow Mindset, mental tränare till flera av världens främsta idrottare med meriter som VM-guld, EM-guld och historiska rekord. Noll klyschor, fluff och skitsnack. 

100% vetenskap, verklighet och sunt förnuft.

"Du gav så mycket mer på en timme än alla hundratals timmar jag lagt ned på att lyssna på andra föreläsare." - Linda, eventdeltagare

Boka en talare

som gör skillnad

20 års erfarenhet av riktiga människor & verkliga utmaningar

Utmanar ert sätt att tänka om saker

Lär ut samma metoder som han använder med världens främsta idrottare

Lång meritlista av att ha hjälpt andra skapa stora framgångar

tar upp konkreta grejer

Inga klyschor eller skitsnack

Talaren ni behöver för era event

Tommy kommer inte från en bakgrund av att ha gått in i väggen, för att sedan inse att han ska jobba som coach. Inte heller har han jobbat med ekonomi, försäljning eller något annat, tröttnat och sen bestämt sig för att börja jobba med människor. Nej, vad Tommy är idag och vart han kommit, är resultatet av ett singulärt fokus och en omåttlig hunger för att ta reda på hur man låser upp och får tillgång till det bästa som finns inom varje människa. En resa som började vid 19 års ålder och som innan 40 år fyllda har låtit honom jobba med några av de största namnen inom idrott och näringsliv.

Med en passion som få besitter och nära två årtiondens erfarenhet av att hjälpa andra skapa otroliga resultat och förändringar talar Tommy om sin unika metod för framgång The Flow Mindset och hur man bygger framgångsrika team. 

Oavsett om det gäller att prata mental träning för ungdomarna i idrottsföreningen, hur man bygger framgångsrika team på den stora konferensen, eller ledarskap med chefer och projektledare på Amazon så är Tommy killen ni behöver.

Tommy talar om

mental träning & Mindset

Hur vinnande team skapas

Boka Tommy

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort för att prata mer om nästa steg för att boka Tommy.

Bläddra till toppen

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!