Öka din idrottsprestation på bara 5 minuter om dagen

En enkel rutin som är lätt att komma igång och hålla igång.
Bli lugnare och mer fokuserad så du kan ha roligare och vinna mer.

Bli lugnare

Utnyttja kraften i vår vetenskapligt underbyggda andningsteknik för att detoxa stress och behålla lugnet. På bara fem minuter kommer du att behärska konsten att hålla nerverna i styr och sinnet klart, oavsett vad det handlar om.

Prestera bättre

Förenkla prestationen och kom in i flow enklare än någonsin. Med en av våra tekniker blir du fokuserad och närvarande, vilket är nyckeln för att kunna prestera på topp.

Ha roligare

När du är mindre stressad och fullt närvarande blir det roligare att idrotta. Bli den versionen av dig själv som älskar spänningen av att få tävla. Ta till dig det roliga och se hur dina prestationer skjuter i höjden.

Verktyg för mental styrka

Upptäck verktygen i the 5 Min Flow, skapta för att förbättra ditt mentala spel. Centrerande andetag hjälper dig att hitta lugnet och bekämpa stress. Process Statement skärper ditt fokus och ökar din framgång. Identity Statement försätter dig i ett optimalt prestationstillstånd, medan visualiseringar förbereder dig för matchen och förbättrar ditt självförtroende. Allt tillgängligt på vår plattform i både skrift och video för att du enkelt ska kunna lära och ta till dig din mentala träning. 

Anpassad träning för varje säsong

5 Min Flow-programmet är strukturerat för att stödja dig året runt och anpassa sig till hur dina tävlingsperioder ser ut. Det ger vägledning om hur du effektivt integrerar mental träning i din rutin och säkerställer att du bibehåller topprestationer under försäsong, tävlingssäsongen och upprätthåller din mentala träning efter säsongens slut.

Plattform för gemenskap och digitalt stöd

Få tillgång till en stöttande gemenskap och en mängd resurser via appen Flow Academy för smartphone och läsplatta (iOS/android). Denna plattform är utformad för att följa dig på din mentala träningsresa; ställ frågor kring ditt program, titta på ditt instruktionsinnehåll och anslut dig till andra idrottare för gemensam utveckling och stöd.

FAQ

Få svaren du behöver innan du transformerar ditt mentala spel

Ingen erfarenhet krävs. 5 Min Flow är utformat för att vara användarvänligt och effektivt för såväl nybörjare som de som är bekanta med mental träning. Det är ett mångsidigt program som passar alla nivåer. För de som är under 15 år kan det vara bra att en förälder är med och förklarar. 

Bara fem minuter om dagen. Programmet är utformat för att ge effekt på kort tid, vilket gör det enkelt att passa in i ditt schema.

Ja, programmet är användbart för idrottare på alla nivåer, inte bara för proffs. Oavsett om du är ungdomsidrottare, hobbyidrottare eller någon som vill förbättra sitt mentala spel kan 5 Min Flow ge dig värdefulla verktyg för förbättring.

5 Min Flow utmärker sig genom sin vetenskapliga grund, användarvänlighet och det korta tidsåtagande som krävs. Det är utformat för att vara enkelt men ändå mycket effektivt och erbjuder unika verktyg och strategier som inte är vanligt förekommande i andra program.

Du inte bara kan, du ska använda de olika verktygen oberoende av varandra. 5-minutersrutinen är där för att du ska få till dem som en träning. Sen ska använda alla delar i specifika områden av ditt idrottande eftersom de är där för att hjälpa dig med olika delar av prestationen.  Det enda verktyget som generellt sett inte används mer än under tiden du går igenom rutinen är visualiseringarna.

Ja, teknikerna i 5 Min Flow är baserade på beprövade vetenskapliga principer och forskning. De har visat sig vara effektiva för att förbättra prestationen för idrottare.

Vi är måna om att du ska vara nöjd med programmet. Om du inte ser de resultat du förväntade dig uppmuntrar vi dig att kontakta oss för stöd och vägledning för att säkerställa att du maximerar programmets fördelar

De färdigheter och tekniker du lär dig i 5 Min Flow kan sträcka sig bortom atletisk prestation och förbättra din stresshantering, fokus och allmänna mående.

Ja, när du går med i 5 Min Flow-programmet får du tillgång till en gemenskap och ett stödsystem som kan ge vägledning, svara på frågor och hjälpa dig att navigera på din mentala träningsresa.

Programmet är skapat för att kunna ha effekt direkt när du börjar använda verktygen. Men det beror såklart på flera faktorer som till exempel om du förstått vad du ska göra och vart du är mentalt just nu. Så även om individuella resultat kan variera, börjar många idrottare märka förbättringar av sitt mentala fokus, lugn och prestanda inom några veckor efter konsekvent övning med programmet.

The 5min Flow

Din nya träningsrutin
1699SEK
279 SEK
  • Pdf, 5 videos & textsammanfattningar med stegvisa instruktioner för hur du skapar ditt eget 5 min Flow.
  • Anpassad träning över hela året som bara tar 5 minuter att genomföra.
  • 4 av de mest effektiva, forskningsbaserade verktygen som existerar idag.
  • Plattform för gemenskap och digitalt stöd.
  • BONUS: Boosta ditt mentala game med mat pdf. En guide över mat som kommer förbättra din mentala och fysiska prestationsförmåga.
Populär
Bläddra till toppen

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!