Världens första fullt omfattande mindsetprogram för idrottare som vill vinna mästerskap, signera stora kontrakt och få väl betalt

medans du är exalterad och njuter av din idrott

Om du är en idrottare som vill få verktygen, tänkesättet och skapa de bästa förutsättningarna för att bli framgångsrik inom din idrott med mycket mindre bortkastad tid, energi och pengar. Samtidigt som du verkligen är exalterad och njuter – då har du kommit till rätt plats.

Oavsett om du redan är aktiv på en professionell nivå eller siktar på att nå dit, är Flow Mastery 12 månadersprogrammet som hjälper dig att spela bättre, vinna mer och i slutändan gå så långt du kan.

Med resultat som

"Jag har blivit 3 gånger bättre på bara 5 månader!"

"Jag fick precis ett resultat som bara ett fåtal lyckats med någonsin!"

"Jag leder min liga i poäng - trots att jag bara spelat hälften så många matcher!"

Låter detta som du?

En del av de saker som idrottare kommer för att få hjälp med

Du presterar bättre på träning än på tävling

Ett av de vanligaste problemen som idrottare brottas med är oförmågan att prestera på samma nivå när de tävlar som de gör när de tränar eller bara gör det för skojs skull.

Du skulle vara så mycket bättre om..

du bara inte blev så nervös, tappade humöret, hade mer självförtroende, slutade tänka för mycket, inte var så rädd för att misslyckas osv.. Låter det bekant?

Du känner att din utveckling har avtagit

Du växer inte, eller utvecklas i samma takt som du brukade, du kanske till och med känner dig fast?

Du vill ta reda på hur långt du kan gå

Men du vet inte hur du ska ta dig dit själv och du vill få hjälp av någon som kan hjälpa dig att låsa upp dina förmågor och medfödda potential.

Du har svårt att prestera under press

Att fokusera för mycket på resultat och hur din prestation kommer att bli, vilket får dig att tänka över och ibland till och med överanalysera varje rörelse du gör.

Du har svårt att prestera utan press

Ibland är det tvärtom, att inte vara peppad nog, komma till den nivån av fokus som krävs för att både prestera och njuta av det du gör så att du kan komma in i flow.

Du siktar på en framgångsrik karriär som professionell idrottare

Men du vet inte eller ser inte hur du ska komma dit med hur saker och ting är nu.

Du vill bli bäst

Du strävar efter storhet, och du vill ha någon i ditt hörn som kan hjälpa dig att lägga in den där extra växeln.

”Det finns en enkel anledning till varför jag har fortsatt att arbeta med Tommy i snart 5 år. Han gör mig bättre, smartare och hjälper mig att njuta av att tävla. Jag skulle inte vara där jag är idag om det inte var för honom.”

Christos Gravius

Mittfältare i Degerfors IF, Allsvenskan

Ge oss ett år så ger vi dig

Den bästa säsongen du någonsin haft

Inte bara det, vi kommer att lära dig hur du fortsätter att få fantastiska resultat, säsong efter säsong.

Faktum är att 100 % av de idrottare som fortsätter att arbeta med oss ​​efter det första året faktiskt fortsätter att förbättra sina resultat och förmåga att prestera. Vilket i sin tur leder till bättre statistik, avancemang till högre ligor, bättre kontrakt och i slutändan högre löner.

Nedan är några exempel på verkliga och konkreta resultat som vi hjälpte till att skapa.

Guldmedalj i världsmästerskap

En guldmedalj, följde upp året efter med en bronsmedalj.

Högst betalda spelare i laget

Idrottaren fördubblade sin tidigare lön, plus en saftig sign-on bonus.

Historisk prestation

Idrottare inom individuell sport fick ett resultat som bara ett fåtal personer någonsin har fått.

Bästa karriärsäsong - 3 år i rad

Första säsongen fördubblade vi antalet gjorda mål och 30 % fler assist. Spelaren hoppade till ett bottenlag i en högre liga, med samma statistik för säsongen som föregående år. Efter (3:e) säsongen ytterligare en ökning med 44 % (både mål och assist upp). Spelaren hoppade nu till topplaget i samma liga. Efter halva säsongen ligger spelaren etta i skytteligan och har gjort lika många poäng som hela förra säsongen.

Bästa karriärsäsong

Spelaren släpptes från laget, skickades ner en liga och hade tappat sitt självförtroende. Med 7 år som proffs gick han från föregående säsongsbästa med 8 totala poäng till 23 totalpoäng - En ökning med nästan 3x, plus att han slog tidigare toppar i både mål och assist!

Första & andraplats i varenda heat

Idrottaren började Flow Mastery efter en nedslående säsong och ådrog sig en skada som hindrade honom från att tävla i de senaste tävlingarna. Följande säsong var det första året i högsta serien - Fullständigt krossade alla och slutade aldrig under andra plats i något heat.

personligt rekord 2 gånger på 3 dagar

Efter ett par månader i programmet slog idrottaren sitt tidigare PR under en tävling. Bara två dagar senare i nästa tävling slog hon sitt nya PR igen.

Första professionella kontraktet

Ungdomsspelare gick från att ha blivit petad från att träna med a-laget. Bytte till annan klubb och i kombination med mental träning fick 6 månader senare skriva kontrakt med ett bättre lag i samma liga som en ordinarie spelare.

Europeisk guldmedalj

Tja, två faktiskt. En i Karate och en i Bordtennis.

Historiskt rekord

Lag med den första säsongen i högsta ligan som slog tidigare rekord med flest vinster som någonsin gjorts av ett lag i debutsäsongen.

Flera erbjudanden inför nästa år

Spelaren var nervös, övertänkte och presterade inte riktigt i matcher. Första säsongen i Flow Mastery ledde till 328% ökning av totalpoäng. Följande säsong slutade med ytterligare 56% (514% bättre från tidigare). Gjorde även 3 mål i sin debut i en division högre. Spelare tog sedan paus från Flow Mastery säsongen därpå, kom tillbaka för att fräscha upp efter en nedslående säsong och presterade på samma nivå som tidigare år i Flow Mastery, men i en högre liga. Avslutade säsongen med flera erbjudanden att välja på från nya lag.

Årets spelare

Spelaren gick från att tänka för mycket och inte kunna prestera under matcher – till att bli utsedd till årets spelare säsongen därpå.

5e plats i Världen

Första året i programmet, kvalificerade idrottaren sig till världsmästerskapet i Crossfit Games på en andraplats i världen i sin ålderskategori, slutade på 5:e plats i finalen.

leder serien

Spelare fortfarande i programmet. Har på bara 2 matcher av säsongen nästan lika många totala poäng som han gjorde förra säsongen på 22 matcher.

”Allt med Flow Mastery överträffade mina förväntningar. Jag gick från att fokusera på alla fel saker och försöka för mycket – till att kunna släppa taget, låta saker hända och njuta av att tävla. Det här är en förvandling som inte liknar något du varit med om tidigare.”

Jonna Borgström

Aquabike Världsmästerskap
Guld -21 & Brons -22

Sluta slösa tid på att leta efter nästa quick-fix

Gör något som faktiskt fungerar!

Så vad gör det här programmet annorlunda?

För det första så är vår filosofi om hur man ska jobba med och möta de utmaningar som de flesta idrottare kämpar med, väsentligt annorlunda från det ”vanliga” sättet. 

Det traditionella sättet att hantera t.ex. nervositet före tävling är att försöka få dig mer avslappnad, förberedd eller vad du nu kan göra för att få tankarna borta från saker som kan gå fel.

Jag ska berätta vad problemet med detta tillvägagångssättet är..

Det är ett symtombaserat tillvägagångssätt, och problemet med det är att det enbart kommer att fokusera den intellektuella delen av din hjärna. Visst, du kanske lär dig några bra verktyg och övningar, och de kanske till och med fungerar ett par gånger. Men sen då? Så fort du inte är lika motiverad som tidigare eller inte har de rätta förutsättningarna för att de ska kunna göra skillnad, slutar de att fungera.

Tyvärr är symtommetoden inte bara hur de flesta mentala tränare fungerar. Så här görs det överallt i samhället, vi har till och med lärt oss att tänka på detta sättet.

Om du har liknande problem i din sport, efter att ha provat olika sätt att ”fixa” det, bara för att tappa hoppet..

Då är chansen stor att du gör det på samma sätt.

Missförstå oss inte – vi säger inte att de verktygen inte är bra. Självklart är de bra, det är ju trots allt smarta människor skapade dem. De är bara inte skapta för hur vi människor funkar.

Så istället för att försöka ”fixa” symtomen..

Varför inte gå rakt på orsaken?

Vi tror att om du fokuserar på orsaken, lär bort begränsande övertygelser och lär dig nya synsätt som faktiskt hjälper dig att uppnå dina mål… Skulle inte det få symptomen att försvinna av sig själv?

Låt oss titta på exemplet med jitters före spelet. Istället för att försöka slappna av mer. Tänk om vi kunde göra dig mindre beroende av resultatet, till den grad att du kan släppa det och bara vara där – fullt närvarande och exalterad inför tävlingen, utan rädsla eller tvivel.

Föreställ dig nu vad det kan betyda för din prestation om vi skulle göra detta mot allt som håller dig tillbaka.

Programmera din hjärna för prestation,

flow, utveckling och glädje

Bryt hindrande tankar och beteendemönster

Som sätter begränsningar för dig och vad som är möjligt. Vi arbetar med grundorsakerna till det som håller dig tillbaka, inte bara symptomen.

Kristallklara mål

Få klarhet i dina mål och stegen längs vägen. Skapa den perfekta processen som hjälper dig att fokusera på att göra de saker som har störst inverkan på dina resultat, håller dig motiverad och ger dig mening.

Utveckla riktig mental styrka

Så du kan stå stabilt i motgångar och förvandla utmaningar till möjligheter.

Tysta din indre kritiker

Så du kan sluta övertänka - och därmed komma in i ett tillstånd av flow så ofta och enkelt som möjligt.

Bygg din självkänsla

Varför självkänsla? Därför att detta är en av de viktigaste byggstenarna för alla sorters prestationer, och lycka. En trygg och solid tro på ditt eget värde kommer frigöra dig rädslan att misslyckas, kritik och så mycket mer.

Tro på dig själv

Utveckla tilliten till att kunna släppa kontrollen så du kan låta dig själv vara närvarande och fokuserad.

”Det här är något alla borde investera i. Först var jag skeptisk till om det ens var möjligt för mig att göra en så stor förändring. Men när jag ser tillbaka 1,5 år senare och ser hur mycket jag har vuxit kan jag knappt känna igen den som jag var innan.”

Elin Klevmarken

Innebandyspelare på elitnivå

De fem faserna i

Flow Mastery

SOM VI KOMMER JOBBA DIG IGENOM

”Att ta hjälp av Tommy var ett av de bästa besluten hittills i min karriär. Han har fått mig att se saker på ett helt annat sätt, släppa pressen på mig själv och verkligen njuta av att tävla. Kan starkt rekommendera honom!”

Anton Gole

Professionell MotoCrossförare

Vägen till framgång i

Flow Mastery

VAD VI GÖR FÖR ATT TA DIG DIT

”Tommy har inte bara hjälpt mig bli mentalt starkare. Han är anledningen till den förändring som jag aldrig trodde skulle kunna bli så här stor. Mitt fokus, koncentration, mentala uthållighet, inre lugn, förmågan att se möjligheter och kunna växa i motgång är bara några av sakerna som jag fått hittills. Investeringen i detta har jag fått ut flera gånger om redan.”

Kent Björnberg

Löpare

The Method behind

The Magic

”WOW! Detta har förändrat mitt liv. Jag har gått från att vara någon med generellt låg självkänsla och mycket ångest, till en självsäker kille som vet att han klarar allt. Detta har helt enkelt varit det bästa jag gjort i mitt liv och jag kan STARKT rekommendera att gå till Tommy.”

Isak Andersson

Elitbasketspelare

Hej! Jag är Tommy Davidovic

Mitt liv har mer eller mindre alltid handlat om hur man uppnår stora saker samtidigt som man känner meningsfullhet och lycka under tiden.

Det är en passion som startade i mitten av mina tonår, och ledde till att jag vid 19 års ålder – Fick mitt första jobb, att arbeta med individer, grupper och personlig utveckling. Ja, jag är en av de väldigt få coacher som under hela sin karriär jobbat med att hjälpa människor utvecklas. Och när jag blickar tillbaka nästan 20 år senare, har jag varit med om massa coola saker.

Som coach har jag genomgått några av de främsta utbildningarna som finns i världen, inklusive de certifieringar som kommer med dem (CPCC, CTPC & PCC). Men även 3 års studier inom idrottsvetenskap på Malmö Universitet.

Jag har utvecklat en metod och ramverk inom mental träning som används av världsmästare, europeiska mästare, rekordhållare och många andra idrottare. Jag har dessutom coachat miljonärer, entreprenörer och ledare inom många olika affärsområden.

Jag har blivit anlitad av både globala och nationella organisationer inom branscher så som finans, non-profit, tv, mobilspel, datorspel, idrott, musik samt många fler

En stor del i min framgång ligger i att jag inte gör saker på det vanliga sättet. Det vanliga sättet leder i min erfarenhet ofta till tråkiga, vanliga resultat. Jag har funnit att när saker görs autentiskt och på riktigt – så kan du inte bara få större, utan också långsiktig framgång.

Jag är redo coach!

Hur går jag med i programmet?

Tryck på knappen nedan för att komma till ansökningsformuläret. Där får du svara på några frågor om dig och din idrott, vad du vill ha hjälp med och så vidare.

När ansökan är skickad kommer dina svar att landa i min inkorg, där en av två saker kommer att hända. Jag kanske bestämmer mig för att vi inte passar eller att det här programmet inte är rätt för dig, i så fall kommer jag att meddela dig och föreslå en annan möjlig lösning.

Eller så ser jag att vi skulle kunna passa bra och det här kan vara perfekt för dig – då bokar vi ett kostnadsfritt samtal där vi pratar vidare och du får all info du behöver för att själv känna om Flow Mastery är något du vill satsa på.

Vi har en begränsning på antalet platser som är tillgängliga i programmet. Ansökningar kommer att granskas enligt först till kvarn-principen. Om programmet är fullt kan du sättas på en väntelista för att gå med vid första möjliga tillgänglighet.

Kraften i Flow Mastery

Lyssna på vad andra säger om oss

Ta dig till nästa nivå

Tidigare Studenter delar sin upplevelse

”Tommy har varit mitt hemliga vapen de senaste åren. Hans metoder är i världsklass, och som mental tränare finns det ingen mer passionerad och autentisk. Sedan jag startade Flow Mastery har varje säsong lett till ett ny steg i min karriär. Han är utan tvekan en av de viktigaste delarna i den framgång jag fått”

Joel Thulin

Elite Hockey Player

Från: Tommy Davidovic,
Till: Idrottaren som funderar på att söka till Flow Mastery,

Om du kommit så långt och börjat läsa det här så är det tydligt för mig att du är en person som är seriös med det du gör, värdesätter kvalitet och vill ge dig själv de allra bästa förutsättningarna för att uppnå storhet. Vilket betyder att du är min typ av person och någon som jag skulle älska att arbeta med.

Det spelar ingen roll om du är en idrottare som redan är på toppen i din sport eller någon som jobbar hårt för att nå dit. Låt mig berätta exakt vilken typ av person Flow Mastery är till för och vem det inte är till för. På så sätt kan du fatta det beslut som är bäst för dig.

Är du någon som vet att du knappt har utnyttjat din potential på insidan och fortfarande har mycket att ge?

Är du någon som är nyfiken på hur långt du kan komma, om du hade rätt verktyg för att komma dit?

Är du någon som vill få tillbaka glädje och spänning i din sport?

Är du någon som vill lära dig att komma in i flow och få topprestationer på kommando?

Är du någon som vill lära dig nya saker och växa ännu mer än någonsin tidigare?

Då är Flow Mastery perfekt för dig.

Men

Om du är någon som letar efter ett magiskt piller som inte kräver någon ansträngning, en snabb lösning, eller om du känner att ingen kan lära dig något…

Då är detta inte för dig.

Spara dina pengar eftersom Flow Mastery är inte din chans att anlita oss för att göra jobbet åt dig, och det är inte din ursäkt för att sluta utmana dig själv.

Ingen av mina elitidrottare kom till toppnivån genom att ta den enkla vägen. Precis som att ingen någonsin avslutade något genom att inte agera, eller tänka ”jag börjar nästa månad”. Antingen satsade de allt eller inget alls.

Att skapa dessa förändringar och få de resultat du vill är inte svårt. Det kräver däremot tid, uthållighet och envishet.

Så om du är villig att investera det i dig själv, då vill jag vara en viktig del av att stötta dig i att åstadkomma saker du aldrig trodde var möjligt förrän nu.

Ifall jag missade något

Vanliga frågor

Nedan hittar du några av de vanligaste frågorna som vi får. Om det är något vi inte har täckt är du varmt välkommen att höra av dig – antingen genom att chatta med oss ​​eller via e-post.

Det här programmet skapades på samma principer som jag använde på mig själv för över 10 år sedan. Jag gick igenom en tuff period i mitt liv och hade tappat hoppet på vad idrottspsykologin och alla böcker om personlig utveckling sa. Det var då jag började leta någon annanstans och till slut såg svaren som alla pekade åt samma håll – Neurologi och fysiologi. Vilket är en stor del av varför detta fungerar på i princip alla som följer det.

Du förväntas göra jobbet, testa och prova de saker du lär dig på vägen. Du kommer också att behöva reflektera och dela hur det går och engagera dig med de andra i gruppen.

Det är några aktiviteter som är planerade och några som du själv bestämmer hur mycket du vill göra. Förutom att använda det du lär dig när du behöver dem..

Vi rekommenderar att du deltar i så många grupptillfällen som möjligt (ca 1h/vecka).

Till en början kommer du också att ha en del inspelat material att gå igenom så att du kan lära dig allt det teoretiska (ca 45 min/vecka, första 4 månaderna).

Det enda som återstår är dina små rutiner (1-5 minuter en tid före och efter aktivitet).

Tänk så här: Om du skulle anlita en personlig tränare för att arbeta med din fysiska styrka – skulle du förvänta dig att saker och ting skulle vara radikalt annorlunda om 3 månader? Vad sägs om 6 månader? Samma sak gäller här.

Enligt vår erfarenhet tar det 8-14 månader att automatisera detta nya tänkesätt. Inte bara till den grad att du innerst inne faktiskt tror på saker du har lärt dig, utan också gör det enkelt.

Detta program är ett heltäckande mindset-program, skapat för att ge idrottare allt de behöver för att börja prestera på sin toppnivå konsekvent. Inte bara en samling verktyg, utan ett komplett system som tar dig från 0 till 100. Tankesättet du tar med dig från Flow Mastery förbereder dig för att möta alla situationer, både på och utanför banan.

Generellt sett är de flesta mentaltränare/idrottspsykologer utbildade för att arbeta med symtomen på dina problem, Tommys tillvägagångssätt är att jobba med orsaken.

När det kommer till en psykolog är deras bakgrund inom vården. De är utbildade för att diagnostisera och behandla problem kring psykisk hälsa. Tvärtemot vad du kanske har fått höra (såvida du inte lider av psykiska problem) – Det finns inget som behöver fixas med dig – Och du skulle förmodligen göra bättre om du arbetar med någon som är specialiserad på sport och prestation.

Vi är helt säkra på att du kommer att älska det här om du ger det ett försök. Men om du av någon anledning tycker att detta inte är värt din tid och dina pengar, erbjuder vi dig 30 dagars full återbetalning på alla investeringar du har gjort. Utöver det får du behålla allt material och allt du har lärt dig för den månaden – plus att vi också slänger in en hundring extra och bjuder dig på en falafelrulle :-).

För att bara arbeta individuellt med Tommy behöver du ansöka genom att följa denna länk.

Observera att det bara finns en handfull platser tillgängliga varje år och för att kvalificera dig behöver du vara på toppnivå i din idrott.

Du kan välja att betala allt på en gång i samband med starten eller dela upp kostnaden (räntefritt upp till 12 månader. 13-36 månader tillkommer ränta via Klarna)

Vi har idrottare som kommer tillbaka år efter år för att fortsätta lära sig, växa och gå ännu djupare. Kraften i Flow Mastery kommer från att lära och uppleva tillsammans med Tommy och alla andra i gruppen.

Om du bestämmer dig för att fortsätta på egen hand efter första året, kommer du såklart ha fortsatt tillgång till alla videos och annat material som du har fått i programmet. Du kommer dessutom ha fortsatt tillgång till vårt privata community där du kan komma tillbaka och ställa frågor, bli inspirerad och få stöd.

Nyfiken på att veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en kostnadsfri konsultation

Där vi pratar mer om dina mål, behov och om detta är rätt program för dig.

Bläddra till toppen

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!