Mentalt starka ledare och idrottare. Driv framgång på alla nivåer.

Mentalt fokuserat ledarskap för era ledare. Mental träning till era idrottare.

Vi förändrar idrotten... tillsammans!

Mental träning borde vara en självklar del i alla idrottsföreningars verksamhet. Däremot kan det tyvärr vara svårt att få ihop det resursmässigt. Men det behöver inte vara så. När ni blir vår partner får ni tillgång till ledarutveckling, resurser för coacher och idrottare samt ett blomstrande idrottscommunity.

Gå med i resan att utforska och maximera potentialen av det inre spelet. Genom att utrusta er med verktyg och kunskaper i mental träning, kan ni leda era idrottare till inte bara att nå sina mål utan att överträffa vad de trodde möjligt.

Bli den vägvisare de behöver, stötta dem att bli lika starka på insidan som på utsidan, och se dem blomstra oavsett vilken väg deras liv tar dem på.

Fördelar med att bli en Flow Mindset Partner

Ledarskaputveckling

Genom att bli en Flow Mindset Partner får coacher löpande fortbildning i Flow Leadership metoden, vilket ger dem möjlighet att bli lika grymma på det inre spelet, som det yttre. Detta ger coacherna mer färdigheter för att inspirera och lyfta sina team på ett effektivt sätt. Men framför allt skapa både högpresterande och välmående idrottare.

Mental träning till idrottare

Idrottare drar nytta av mental träning som förbättrar deras fokus, motståndskraft och prestation under press. Som Flow Mindset-partner får era spelare tillgång till exklusiva resurser som de kan använda för att på ett enkelt sätt börja med mental träning och känna effekterna både inom och utanför idrotten.

Gemenskap

Som Flow Mindset-partner får både coacher, idrottare och föräldrar exklusiv tillgång till vår dynamiska communityplattform och app, där du kan få kontakt med likasinnade, dela insikter och utnyttja ett stödjande nätverk. Detta community kompletteras med exklusiva resurser som endast är tillgängliga via vår app, vilket förbättrar din klubbs lärande och engagemang i de senaste metoderna för mental träning.

Våra Flow Mindset Partners

Som Flow Mindset Partner

Får er förening tillgång till förstklassig och kostnadsfri ledarskapsutveckling och mental träning anpassad för att skapa trygga och välmående idrottare som kan prestera på högre nivå och ha roligare under tiden. 

I första rundan av programmet antar vi max 20 föreningar.

Ledare som förstår det inre spelet skapar tryggare idrottare och bättre resultat.

För att göra verklig skillnad går det inte att lämna den mentala träningen endast upp till idrottarna själva. Som ledare har man stor påverkan på idrottarens prestation och mående, både på kort och lång sikt. Genom ett mentalt inriktat ledarskap skapar ni inte bara idrottare som är starka på planen eller i arenan; ni skapar trygga individer som är mentalt förberedda för livets alla utmaningar.

Idrottare behöver tillgång till mental träning

Att investera i mental träning är lika viktigt som att investera i fysisk träning. En välrundad och holistisk förberedelse som inkluderar mental styrka positionerar idrottare för att nå sin fulla potential, hantera motgångar med grace och framgångsrikt navigera i den krävande världen av idrott. Det är därför varje idrottare, oavsett nivå, kan dra nytta av att ha tillgång till mental träning.

Plattform för gemenskap och digitalt stöd

Få tillgång till en stöttande gemenskap och en mängd resurser via appen Flow Academy för smartphone och läsplatta (iOS/android). Denna plattform är utformad för att stötta dig på din mentala träningsresa; ställ frågor, ta del av exklusiva resurser och anslut dig till andra idrottare för gemensam utveckling och stöd.

Föräldrar som vet hur de ska stötta sina ungdomar främjar deras utveckling

I Flow Leadership Partner Program inser vi att föräldrars roll är avgörande för att forma unga idrottares framgång både på och utanför planen. När föräldrar är välutrustade med kunskap och verktyg kan de effektivt stödja sina barns utveckling, inte bara som idrottare, utan även som individer.

Redo att ta er förening till nästa nivå?

För att säkerställa högsta möjliga kvalitet och uppmärksamhet till alla som är med i Flow Leadership Partner, begränsar vi antalet platser. De fylls upp snabbt, så säkra er plats i kön och var bland de första att få reda på när vi öppnar upp för nya föreningar att gå med. Detta är en unik möjlighet att få in mental träning, ledarskapsutveckling i alla nivåer av er förening, samtidigt som ni blir en del av ett större community där erfarenhet, lärande och stöd finns – som resulterar i en förening som står ut från mängden.

I första rundan av programmet antar vi max 20 föreningar.

Flow Leadership Partner

Kostnadsfritt medlemsskap

FAQ

Vanliga frågor

The Flow Mindset bidrar till att idrottare och ledare utvecklar en djupare förståelse och stärker sig själv och sina mentala processer, vilket förbättrar fokus, mental uthållighet och prestation. Det stärker även samarbete och kommunikation inom lag/team.

Detta program skiljer sig genom sin holistiska approach och djupgående mindset-fokuserat arbete, jämfört med traditionella metoder som ofta är mer fragmenterade. Allt backas upp av den senaste forskningen i kombination med 20 års erfarenhet inom beteendeförändring, vilket lett till en komplett metod som fungerar  i praktiken. Tommys metod har gång på gång visat sig ha en stor positiv påverkan på individer både inom idrotten och utanför.

I vår grundläggande kostnadsfria plan innebär det en strukturerad process där föreningen får tillgång till vårt idrottscommunity och app, resurser för mental träning samt föreläsningar/workshops anpassade till era ledare och idrottare.

Era ledare får tillgång till löpande utbildning, verktyg och stöd för att implementera och upprätthålla ett ledarskap som tar hänsyn till den mentala delen av idrotten.

Era idrottare får tillgång till löpande föreläsningar inom mental träning och vissa resurser i appen för att kunna komma igång med mental träning.

I appen där vi har vårt community finns alla resurser, övningar, samt sociala grupper och forum som ni har tillgång till i partnerskapet.

Framgång mäts genom förbättrade prestationer, idrottares och ledarnas ökade välbefinnande, samt genom specifika mätningar kopplade till måluppfyllnad och feedback från deltagarna.

Ja, alla resurser som ni får tillgång till och alla utbildning/föreläsningstillfällen är relevanta oavsett idrott/ålder. Men med det sagt skulle vi säga att det lämpar sig bäst för åldern 15 och uppåt. För idrottare som är yngre, kan det vara fördelaktigt om en förälder är med och stöttar upp. 

Vi vill också påpeka vikten av att inte börja allt för seriöst med varken träning eller mental träning med allt för unga. Barn ska få lov att vara barn och det är viktigt att lek inte övergår till ”allvar” i en för tidig ålder.

Målet att skapa ett hållbart partnerskap som inte överbelastar organisationen. Den mesta av tiden ligger hos individen själv och valet att använda sig av allt som erbjuds. Som förening kommer ni behöva lägga några timmar inledningsvis på att sätta upp en sida på er hemsida om partnerskapet och även kommunicera ut till era ledare och medlemmar några gånger per år i era olika kommunikationskanaler.

I vårt grundläggande partnerskap är det kostnadsfritt att vara med. Vi anser att mental träning inte ska vara något som bara vissa har tillgång till, därför har vi valt att göra tröskeln så låg som möjligt så alla som vill kan vara med.

För de föreningar som vill göra en större satsning kommer det finnas upplägg med olika kostnad där investeringen motiveras av de långsiktiga fördelarna såsom förbättrade prestationer, idrottare som fortsätter vara aktiva längre och starkare laganda.

Ledare och tränare får grundlig utbildning i Flow Leaderships principer och metoder, samt verktyg för att effektivt överföra denna kunskap till sina idrottare, inklusive coachning och mentorskap. Flow Leadership handlar om hur man applicerar The Flow Mindset som ledare.

 

Ledare och idrottare kommer ha löpande tillgång till de resurser och funktioner som finns på plattformen inom ramen för Flow Mindset Partner. Dessutom ingår två digitala föreläsningar/workshops om året i det kostnadsfria upplägget. För föreningar som vill ha mer stöd kommer det finnas upplägg som går att välja till en extra kostnad. För individen erbjuds även allt från mindre upplägg till kompletta program för en extra kostnad, för de som vill ta nästa steg.

Individuella framsteg kan mätas genom regelbundna självbedömningar, statistik, och feedback. En del tillhandahålls av oss för att hjälpa idrottare att sätta och följa upp personliga mål relaterade till deras mentala utveckling.

Som Flow Mindset Partner

Får er förening tillgång till förstklassig och kostnadsfri ledarskapsutveckling och mental träning anpassad för att skapa trygga och välmående idrottare som kan prestera på högre nivå och ha roligare under tiden. 

I första rundan av programmet antar vi max 20 föreningar.

Free

Alla ska kunna vara med
0 SEK
 • 2 Digitala workshops/år för ledare
 • Exklusiva resurser för ledare
 • 2 Digitala föreläsningar/år för idrottare
 • Exklusiva resurser för idrottare
 • Tillgång till community via app/dator
 • Kraftig rabatt på grupplicens till Flow Academy

Standard

För de som vill ha lite mer
TBA
 • Allt i Free, plus:
 • 1 Live föreläsning/år*
 • 3 för 2 på Flow Academy grupplicenser
 • Idrottare: 20% rabatt på 1:1 samtal med TFM Coach*

Elite

För de som vill maximera
TBA
 • Allt i Standard, plus:
 • Halva priset Flow Academy grupplicenser
 • Ledare: 6 samtal med Tommy (max 2 st)
 • Rabatt på teamcoaching (TCI metod)
 • Idrottare: 20% rabatt Flow Mastery*
Bläddra till toppen

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!