Omdömen

Ladda ner din kopia av Loggboken helt gratis

Öka din mentala styrka, självkänsla och motivation med denna enkla 3-minutersövning.

Christoffer Solberg

Världsrankad Tennisspelare

”Asså jag skulle ju kunna skriva en bok om hur mycket bättre det blivit!”

Johanna Lind

Guldmedaljör ESKA Karate 2016

”Tommys mentala träning tog mig till EM guld i Karate. Jag har aldrig förr varit så skärpt och fått min kropp att göra som jag vill och det har aldrig känts så bra som det gör nu!”

Rebecca Mauleon

Elitryttare inom dressyr

”Tommy hjälpte mig nå resultat och slå ett rekord som bara ett fåtal i Sverige klarat av! Jag blir mer och mer förvånad över vad man kan göra med mental träning!”

Christos Gravius

Mittfältare i Degerfors IF, Allsvenskan.

”Jag har aldrig känt mig så mental stark som jag gör just nu. Jag har lärt mig otroligt mycket på den här tiden!”

Jacob Sjösten

Key Account Manager

”Hur gör han det? Jag vet inte. Jag vet bara att han är brilliant. Tommy har låst upp mitt sinne, min själ och fått mig att se saker jag inte ens visste att jag hade inom mig. Jag är mållös och samtidigt fylld med energi och glädje.”

Joel Thulin

Center/Forward i Segeltorps IF, Hockeyettan

”Tommy har varit mitt hemliga vapen i mer än ett år nu. Förutom att det verkligen är toppnivå på hans metoder, är han också väldigt engagerad och genuin. Varje samtal vi har är fyllt av nyfikenhet och insikt, och jag kan lugnt säga att utan Tommy hade jag inte varit där jag är idag.

Förut tog jag hockeyn på så stort allvar, att jag inte insåg hur mitt resultatfokus faktist hindrade mig från att prestera. Med Tommys hjälp har jag hittat tillbaka till glädjen och lekfullheten. Vi har byggt upp en stark mental grund som jag har enorm tillit till, även när det stormar. Det har gjort att jag känner mig mycket tryggare i mig själv både som personen och hockeyspelaren Joel.”

Johanna Frost

PT & Sjukgymnast

”Bättre självförtroende, bättre inställning gällande träning och tävling i min sport samt företagarcoaching – har fått mycket hjälp av Tommy och jag ser alltid fram emot våra samtal! Väldigt lite klyschor, desto större förnuft (vilket jag uppskattar stort). Skulle rekommendera alla som behövde att ta hjälp av honom.”

Beatrice Persson

Anfallare i FC Rosengård, Damallsvenskan

”Innan detta hade jag bara gjort typ ett mål på hela säsongen i mitt ungdomslag. Nu har jag gjort 14 mål på 3 matcher och innan dess även fler mål.”

Oscar Hed

Forward i Malmö Redhawks J18

”Ett av mina bästa beslut i livet var att börja gå till dig Tommy! Jag utvecklats i mig själv, inom idrotten men också privat, Nu ligger jag dessutom på förstaplats i poängligan i min serie!”

Jennifer Ahlstedt

Diskus

”Detta har gett mig insikt om hur jag kan hantera min inre negativa röst, även när jag bara är ironisk mot mig själv. Jag har också börjat tycka om mig själv för den jag är och mina kroppskomplex är näst intill borta. Jag älskar mig för den jag är. Jag har också blivit mer självsäker i mig själv och känner att jag är den bästa versionen av mig själv som jag kan vara just nu!”

Isak Andersson

Ungdomsbasketspelare i Lobas

WOW! Att gå på mental träning hos Tommy har förändrat mitt liv. Att ha gått från en person med allmänt låg självkänsla och mycket ångest, till en självsäker kille som vet att han klarar allt. Som inte längre undrar om det var bra nog, utan är nöjd med sin insats. Jag som person har förändrats till det bättre, och detta bara på 6 samtal med Tommy. För att enkelt bara summera så har detta varit det bästa jag har gjort i mitt liv än så länge och kan STARKT rekommendera att gå till honom.

Erik Sjöö

Motocross

”Det är proffsnivå på detta. Varenda sak du säger är så vettigt. Så fort du öppnar munnen så blir det en AHA-upplevelse.”

Nabbe Malki

Professionell MMA Fighter

”Tommy är i särklass den bästa mentala coachen jag någonsin jobbat med!”

Några som jag jobbat med

Vad väntar du på?

Boka ett intro med Tommy för att upptäcka hur du, ditt team eller din organisation kan bryta barriärer.

Bläddra till toppen

50% Färdig

Öka din mentala styrka med denna enkla 3-minutersövning.

Fyll i formuläret för att ladda ner loggboken. Denna enkla övning kommer på sikt att göra dig snällare mot dig själv och mer positiv genom att du förändrar strukturen i din hjärna!

*Vi hatar spam och kommer hålla dina uppgifter trygga.

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!