Stipendium för idrottsledare

Tommy Davidovic's årliga stipendium inom mental träning delas ut till den idrottsledare som under året mest bidragit till ämnesområdets fortsatta utveckling. Genom ett holistiskt ledarskap som både bidrar till idrottares fysiska men framför allt mentala och emotionella utveckling.

Tommy Davidovic stipendium

Tommy Davidovic AB är ett av Sveriges ledande företag inom coaching och mental träning. Vi brinner för att öka kunskapen inom vår bransch. Nu vill vi belöna en idrottsledare som aktivt arbetat med att synliggöra vikten av mental träning och individers emotionella utveckling inom idrotten.

Tommys idrottsstipendium delas ut till den ledare som gjort störst skillnad inom ämnesområdet mental träning och idrottspsykologi. Stipendiet är värt 10 000 kr och delas ut en gång per år. Sista ansökningsdag är 30:e september 2021.

Om vårt stipendium för idrottspsykologi & mental träning:

Vem kan söka?

Du som idrottsledare eller annan föreningsroll kan nominera dig själv eller bli nominerad av andra genom att du aktivt bidragit till att mental träning, idrottspsykologi och självkänsla lyfts fram på individnivå såväl som på verksamhetsnivå.

Stipendiet ges till den bästa motiveringen om varför just denna person haft inverkan och bidragit till ämnesområdenas utveckling inom svensk idrott. Motiveringen får men behöver inte handla om något av de områden Tommy Davidovic är verksam inom, det vill säga coachingmental träning eller teamcoaching. Motiveringar som berör idrottspsykologi eller personlig utveckling ur ett vidare perspektiv är lika varmt välkomna att ansöka.

Hur mycket är stipendiet värt?

Stipendiet uppgår till 10 000 kr.

Hur ansöker jag?

Skicka in din färdiga ansökan till [email protected]. Sista ansökningsdag är 30:e september 2021 (för ansökningar gjorda under hösten/våren 2020/2021).

I ansökan anger du:

  • Namn Efternamn
  • Förening
  • Idrott
  • Kort sammanfattning om varför just du eller ledaren du nominerar är ett föredöme inom ämnesområdena och vad som åstadkommits inom dem under perioden som varit.

Hur utses vinnaren?

Vinnaren utses av Tommy Davidovic. Tommy kommer utse den nominerade som han bedömer i sitt arbete bäst lyft fram och bidragit till att frågorna kring mental träning, idrottspsykologi och självkänsla lyfts fram på individnivå såväl som på verksamhetsnivå. Ansökningarna bedöms helhetsmässigt, där kreativitet, nyskapande och välskrivet, gediget jobb lönar sig. Vinnaren utses senast den 30:e november 2021. Beslutet går inte att överklaga.

Frågor?

Har du frågor kring vårt stipendium? Skicka ett mail till [email protected] så återkommer vi snarast möjligast.

Bläddra till toppen

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!